Kad Čola pogleda preko ramena

Glas Srpske
Kad Čola pogleda preko ramena

Jedina promocija novog albuma Zdravka Čolića "Kad pogledaš me preko ramena" održana je u utorak uveče u sarajevskom restoranu "Vinoteka", gdje su se u ugodnoj atmosferi novinari i prijatelji satima družili sa Čolom. Ovo druženje bilo je prilika za zagrijavanje pred veliki koncert koji će sarajevski pjevač sa adresom u Beogradu imati 31. jula na stadionu "Koševo". Sarajevski koncert trebalo bi da otvori regionalnu Čolinu turneju, a 59-godišnji pjevač priznao je da on za njega ima posebnu draž.

Okupljanje u "Vinoteci" organizovala je kompanija "m:tel", a saradnjom sa njima Čola je veoma zadovoljan.
- Najvažnije je da što više kompakt diskova dođe do kupaca, a ovo je jedan od načina - objasnio je Čola i dodao da se nada da će ubuduće zajednički organizovati i neki od njegovih koncerata.
Čolin novi album sa 13 pjesama odštampan je u 700.000 primjeraka i značajno je komercijalniji od prethodnih, a publika ga je odlično prihvatila.
Organizatori druženja sa Čolom potrudili su se da uz koktel svim gostima uruče i poklon - kompakt disk Zdravka Čolića, koji je, bez obzira na činjenicu da je decenijama velika zvijezda, ipak stidljivo i kratko pozirao fotografima.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana