Junaci Laguninih romana na modnoj reviji

Glas Srpske
Junaci Laguninih romana na modnoj reviji

Junaci najčitanijih "Laguninih" autora iz Srbije prošetali su modnom pistom na 16. Jacobs Fashion Selectionu. Izdavačka kuća "Laguna", u saradnji sa knjižarom "Delfi", organizovala je modnu reviju na kojoj su poznate dame oživjele najčitanije "Lagunine" autore, javio je Mondo. Akciji su se priključile mnogobrojne modne kuće, a prihod od prodaje modela odlazi u humanitarne svrhe.


Jacobs Fashion Selection otvoren je 11. aprila i traje do sutra (nedjelja), na nekoliko različitih lokacija u Beogradu, ali i u Rovinju.

- Posebno smo ponosni na dolazak Akemi Doi, japanske dizajnerke, nekada i manekenke, koja će svoju najnoviju kolekciju prikazati 23. aprila u Studentskom kulturnom centru - rekao je vlasnik Modne agencije "Selekt", koja tradicionalno organizuje ovu modnu manifestaciju, Nebojša Grnčarski.
Na ovoj modnoj manifestaciji posjetioci su mogli da vide više od 20 revija. Na "Laguninoj" večeri pistom su prošetale pjevačice Jelena Tomašević i Anabela Đogani, glumica Mirka Vasiljević, voditeljke Marija Kilibarda, Dušica Spasić, Aleksandra Jeftanović...  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana