Joko Ono i Ledi Gaga valjale se po klaviru

Glas Srpske
Joko Ono i Ledi Gaga valjale se po klaviru

Ledi Gaga bila je posebna gošća na koncertu posvećenom pokojnom Džonu Lenonu u Los Anđelesu, koji je organizovala njegova udovica Joko Ono. Na subotnjem koncertu, prvom u nizu kojim se obilježava 70. godina od rođenja Džona Lenona, Gaga je sa Lenonovom udovicom Joko Ono, njenim sinom Šonom i "Plastik Ono Bendom" otpjevala nekoliko pjesama. Joko je odala počast Gagi nazvavši je "briljantnom umjetnicom i velikom inspiracijom žena". Gaga joj je na "Tviteru" poslije koncerta uzvratila kompliment.

- Mi smo "Plastik Ono". Večeras sam imala priliku nastupati s legendarnom majkom i pjevačicom, Joko - izjavila je Gaga.

Na kraju koncerta svi su se gosti udružili u pjesmi "Give Peace A Chance", a veče je završila valjanjem Joko i Gage po klaviru.

Samo dan poslije kontroverzna Gaga šetala se okolo u oskudnoj odjeći načinjenoj od nabacanih krpica poput svjetlucavih maslinastozelenih bapskih gaća, zlatnog sakoića, baroknog uzorka i poderanih mrežastih čarapa. Upravo u takvom izdanju pjevačica se prošetala jednim aerodromom. I sve bi to bilo prolazno da dotična pri tome nije pokazala svoje obješene grudi kojima se može "pohvaliti" malo koja dvadesettrogodišnjakinja, kao i celulitnu guzu koju su svi mogli vidjeti. A s obzirom na to da je najavila da se udaje u decembru, možda bi Gaga konačno trebalo da razmisli o promjeni svog stiliste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana