Jednom rukom podiže automobile

Glas Srpske
Jednom rukom podiže automobile

Američka rvačica Lindzi Hejvord jedna je od najviših žena na svijetu sa svoja 202 centimetra.

Plavokosa 23-godišnjakinja profesionalno se bavi rvanjem pod umjetničkim imenom Ajzis, a istovremeno radi kao model za Amazon. Lindzi je toliko jaka da bez teškoće može da podigne automobil ili drži osobu od 100 kilograma iznad glave, iz benča diže punih 300 kilograma, a sama je teška približno 110 kilograma. Ova krupna sportistkinja je već sa devet godina izrasla 180 centimetara, a punu visinu je dostigla u 13. godini.

Hejvordova je ponosna na svoje tijelo, za koje kaže da nema ni trunku sala, a ima i zavidan dekolte, jer nosi korpe veličine sedam. Za medije ističe da nikada ne izlazi sa muškarcima nižim od 180 centimetara, a kaže da trenutno nema momka.

Prije karijere u svijetu rvanja, Lindzi se bavila košarkom, a prije pola godine je potpisala ugovor za "World Wrestling Entertaiment". Međutim, ovaj sporazum doveden je u pitanje prošlog mjeseca, jer se Lindzi slikala u gej pozama sa vrlo niskom ženom. Ove fotografije nisu se dopale čelnicima "World Wrestlinga", ali dogovor sa Hejvordovom još nisu raskinuli.

- Slike su objavljene i nema ih smisla skidati, jer su već na internetu. Ja ih se stidim, ali ne zato što su erotske nego zato što sam na njima predebela i sasvim izvan forme. To su amaterski snimci nastali prije pet godina - objasnila je na svojoj internet stranici gospođica Hejvord.

Inače, Lindzi mnogo pazi na ishranu, jede svakih dva časa, naporno vježba i nada se da će uskoro odraditi i svoj prvi rvački meč.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana