Ipak nisu prijateljice: Odbila da dođe na vjenčanje

Agencije
Ipak nisu prijateljice: Odbila da dođe na vjenčanje

Iako je prije dva mjeseca popustila i pristala da stavi fotografiju na naslovnu stranicu modnog magazina Vog koji uređuje, Ana Vintur je odbila pozivnicu za vjenčanje poznatog repera i starlete Kim Kardašijan.

Dugo se raspravljalo da li će Ana Vintur uopšte dozvoliti da se starleta pojavi u "Vogu" jer su mnogi komentarisali kako ona nema nikakve veze s modom, a sama Vinturova je rekla kako je ona osoba koja nema nikakvo zanimanje. Međutim, prijateljske veze Kanjea Vesta i Ane Vintur, ali i novac, učinile su svoje i urednica je popustila.

Mnogi su pomislili da ova usluga automatski povlači i druge stvari, ali su se izgleda prevjarili. Naime, glavna urednica američkog izdanja modnog časopisa odbila je poziv na vjenčanje koje svi u svijetu šou biznisa željno iščekuju.

Neimenovani izvor je rekao da je Ana na fin način odbila njihov poziv za svadbu koja se neće održati u Parizu kako je u početku planirano već u Firenci u Italiji.

Vjenčanje neće biti snimano kamerama rijaliti emisije 'Keeping Up With Kardashians', a o tome koliko je paru stalo da ceremonija bude privatna, govori i to da producent Kiminog šoua Rajan Sikrest nije dobio pozivnicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana