Ili joj je sestra previše visoka, ili je ona previše niska

Agencije
Ili joj je sestra previše visoka, ili je ona previše niska

Mlađa polusestra Kim Kardašijan, Kendal Džener postavila je fotografiju na kojoj se našalila na račun visine starije sestre.

Kendal Džener postaje sve prepoznatljivije ime u svijetu mode. Sada se pojavila na modnoj pisti koju je organizovala Vogova fondacija u Parizu. Ovaj događaj nije mogao da prođe bez rijaliti zvijezde Kim Kardašijan koja je možda pokušala da zasjeni svoju mlađu sestru manekenku, pa je čak i pozirala zajedno sa modelima.

Da je Kim niska to već svi znamo, ali koliko je niža od svoje mlađe sestre možete vidjeti na ovoj fotografiji.

Kendal je fotografiju sa Kim postavila na svoj profil na Instagramu. Kim gleda u svoju dosta višu mlađu sestru koja se našalila komentarom kraj slike: "Ona gleda ka meni".

Kim je opet imala zanimljivu kombinaciju leopard suknje i trakaste majice dok je Kendal nosila maslinastu haljinu koja joj je stajala perfektno.

Na zabavi im se pridružio i fotograf Mario Testino koji je morao da uslika pozadinu Kim Kardašijan i podjeli fotografiju sa svojim obožavaocima.

Inače na račun Kimine visine neki su se već uveliko šalili, pa pogledajte kako je to uradio poznati crtani film "South Park".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana