Ibrahimović i Pike u vezi

Glas Srpske
Ibrahimović i Pike u vezi

Šok i nevjerica zavladali su nakon što su fudbaleri Barselone Zlatan Ibrahimović i Žerar Pike snimljeni u prilično nezgodnoj pozi.

Na fotografiji, koja je navodno procurila s društvene mreže "Fejsbuk", a potom ekspresno preplavila španske i italijanske medije, vidljivo je kako je Ibrahimović, koji je prije dolaska u Barsu bio igrač italijanskog prvoligaša Intera, nježno uhvatio Pikea za ručicu, a čini se i da Žerar švedskog reprezentativca dodiruje po licu. Neki od najčešćih naslova koji "vrište" iznad spomenute fotografije su "Ibrahimović je gej?!" i "Barsini igrači Ibra i Pike su homoseksualci?".

Krajem aprila Žerar Pike proglašen je za najseksepilnijeg muškarca u Kataloniji te je tako svog trenera Pepea Gvardiolu izgurao na drugo mjesto pa u nekim od komentara na objavljene fotografije stoji kako "nije ni čudo da je Ibra pao na njega".

Neki tvrde i kako je riječ o foto-montaži, ali italijanski i španski mediji tvrde kako je fotografija autentična. Što će na ovo reći Ibrahimovićeva supruga Helena Seger, s kojom ima dvoje djece, tek ćemo vidjeti. Fudbaleri se još uvijek nisu oglasili o ovoj fotografiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana