Golišava nećakinja Džulije Roberts

Glas Srpske
Golišava nećakinja Džulije Roberts

Nećakinja Džulije Roberts, Ema Roberts, naslijedila je puno toga od svoje tetke, pa nije ni čudo da mediji stalno pišu o njoj, pogotovo od kada je postala punoljetna. Mlada glumica od tetke je naslijedila pune usne i duge noge, a svoje adute rado i pokazuje.

 Ema je od malih nogu u glumačkim vodama, a s obzirom na interes medija za njen lik i djelo, pred njom je duga i sjajna karijera. Scene iz filma "4.3.2.1" u kojima mlada devetnaestogodišnja ljepotica šeta u bikiniju i donjem vešu postale su pravi hit na internetu. Koji će put Ema odabrati i koliko će daleko ići pred kamerama, pokazaće vrijeme, no i ove nevine scene sasvim su dovoljne da podignu njenu popularnost i istaknu njene adute. Ne tako davno Ema je jednom izjavom nagovijestila da bi se mogla potpuno skinuti pred kamerama.

- Još uvijek ne znam da li ću se ikada snimati potpuno gola. Još nisam imala golu scenu seksa pred kamerama, ali vidjećemo šta će biti u budućnosti - izjavila je Ema za britanski magazin "San".

Njen idući veliki projekat je uloga u najnovijem nastavku horor filma "Vrisak". Pažnju na sebe skrenula je ulogom Edi Singer u televizijskoj seriji "Unabulous". Čak je snimila i debitantski muzički album, koji se puštao u seriji, a zove se "Unabulous and more". U svojoj kratkoj karijeri snimila je oko dvadesetak filmova i glumila u tri televizijske serije. U februaru 2009. godine izabrana je za ambasadorku poznatog kozmetičkog brenda "Neutrogena", te se pojavljuje u televizijskim i štampanim reklamama pomenute kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana