Fudbaler koji je dobio sve u paketu: Lijepa, uspješna i pametna

Agencije
Fudbaler koji je dobio sve u paketu: Lijepa, uspješna i pametna

Najbolji golman Španije Iker Kasiljas jedan je od sportista koji razbija šablon o vezama fudbalera i manekenki. On je na jedinstven način osvojio srce jedne novinarke…

Lijepa sportska novinarka Sara Karbonero bila je dio svijeta fudbala i prije nego što je postala partnerka golmana Real Mardida, Ikera Kasiljasa.

Sara i Iker upoznali su se još 2009. godine kada su zajedno putovali u Južnu Afriku, ona u svojstvu novinarke reporterke, a on kao golman. Prema nekim navodima odmah su počeli da se zabavljaju jer je to bila ljubav na prvi pogled.

Njeno poznavanje fudbala, ali i ljepota osvojili su srce ovog golmana za koga mnogi kažu da je Španija 2010. godine na Svjetskom kupu izgubila od Švajcarske jer je Iker stalno gledao u svoju ljepšu polovinu koja je uvijek u njegovoj blizini, jer joj posao tako nalaže.

Koliko je zaljubljen u nju golman Reala pokazao je cijelom svijetu kada je Saru poljubio nakon završenog intervjua. Bilo je to 2010. godine kada je njihova veza postala zvanična.

Sara nije očekivala ovaj poljubac pa je u jednom intervjuu rekla kako je sve bilo vrlo spontano.

"Poljubac sam doživjela baš kako ste i vidjeli. Nisam uopšte očekivala da će me poljubiti. Radila sam naporno i koncentrisala se na sve te intervjue. Kada se to dogodilo u tenutku smo zaboravili na sve, međutim nismo ni bili svjesni koliko je to privuklo medijske pažnje. Iker se u tom trenutku osjetio da želi da me poljubi i za mene to je bila predivna stvar", rekla je tada Sara kojoj se ovaj momenat stalno vraća u misli i budi najdublje emocije.

Iako je bila u javnosti i prije nego što je počela da se viđa sa Kasiljasom, Sara kaže kako ju je on naučio da se nosi sa pritiscima javnosti budući da je od kako je postala njegova partnerka postala još poznatija.

"Uz njega sam naučila da se nasmijjem samoj sebi i da nastavim dalje nakon učinjene greške", kaže Sara.

Da ovu tridesetogodišnju djevojku pored pameti krasi i ljepota svjedoči i to što je 2009. godine izabrana za najprivlačniju novinarku na svijetu.

 

Koliko je Iker zaljubljen u Saru dokazalo je i to što je stao na njenu stranu kada je Sara profesionalno kritikovala njegovog saigrača Kristijana Ronalda što je izazvalo nesuglasice ova dva fudbalera.

Iker Kasiljas i Sara Karbonero su trećeg januara ove godine postali roditelji dječaka Martina Kasiljasa Karbonera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana