Farma - Umalo tuča na imanju

Glas Srpske
Farma - Umalo tuča na imanju

Na farmerskom imanju u Lisoviću došlo je do prve žestoke svađe koja se umalo završila tučom! U toku sastanka, na kojem su farmeri razgovarali o tekućim problemima, Baki se iznervirao zbog primjedbi koje je Li Men iznio na račun njegove higijene! Tada je skočio da ga bije, što su spriječili ostali farmeri. Baki je psovao muzičara i prijetio da će ga polomiti. Ostali farmeri su ga izveli napolje, da bi spriječili fizički obračun!

To nije bila jedina svađa u proteklih nekoliko dana, pa je tako pjevač Hasan Dudić imao okršaj sa političarem Milanom Paroškim. Sve je počelo kada je Milan negativno komentarisao kuvanje na imanju, tvrdeći da svakog dana jede istu hranu.

- Kod mene u kući kuva se pet jela dnevno, a ovde je kao u zatvoru. Jedemo ista tri jela, koja se vrte ukrug. Ovo je jedna velika čerga! - kazao je Paroški.

Ove riječi isprovocirale su većinu "fensi" seljaka, a najbrži je bio omaleni Hasan, kojeg je očito pogodila riječ "čerga", pa je munjevito krenuo ka Paroškom da bi se obračunao s njim. Ni Milan nije ustuknuo, a boks meč spriječili su ostali farmeri, razdvojivši zaraćene strane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana