Farma - Tina u drugom stanju

Glas Srpske
Farma - Tina u drugom stanju

Pjevačica i aktuelna farmerka Tina Ivanović je u blagoslovenom stanju! Ovu novost je otkrio Zoran Pejić Peja zbunivši ne samo Baneta, sa kojim je pričao, gledaoce "Farme" već i Tininog vjerenika Zvezdana, kojem nije prestajao da zvoni telefon. Svi su imali samo jedno pitanje:

Da li je istina da je Tina u drugom stanju?! Ni sam nije znao šta da odgovori. A Peja je to na imanju u Lisoviću izgovorio kao da je nešto svima poznato.

- Tina je osoba bez greške. Ona je tako dobra, mirna i tiha, a sad je i trudna - kazao je Peja.

Zvezdan u tom trenutku nije bio u stanu da iz prve ruke čuje radosne vijesti. Zato su ga drugari samo koji minut kasnije obavijestili o svemu.

- Nisam gledao prenos, pa nisam čuo šta je Peja rekao. Je l’ verujete da od tada ne mogu da se smirim! Stalno mi je to u glavi i razmišljam da li nas je zaista zadesila takva sreća! Zvao sam sve redom iz produkcije, ali niko mi nije dao nikakvu informaciju. Uveren sam da je Tina zaista trudna, imam neki osećaj - u dahu je ispričao Tinin vjerenik i dodao da ona nikada ne bi u rijalitiju javno rekla da je u blagoslovenom stanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana