Farma - Tina ipak nije trudna

Glas Srpske
Farma - Tina ipak nije trudna

Folk pjevačica i aktuelna farmerka Tina Ivanović nije trudna, kako je to nagovještavala! Pojedini mediji prenose da je priča o njenoj navodnoj trudnoći zapravo dobro osmišljen marketinški trik koji je Tina plasirala u javnost prije odlaska na imanje, da bi što duže ostala u rijalitiju!

- Tina je zaigrala na kartu fine i uzorne osobe koja je ostala u blagoslovenom stanju, jer je znala da će to kod publike proći i obezbediti joj dodatni tajming u šou programu. Svi su verovali da pevačica čeka bebu, sve do trenutka kada se pijana mazila sa manekenkom Jelenom Stožinić. Kada je shvatila šta je uradila, folkerka je ceo dan preplakala i bila pod sedativima, koji su samo potvrdili sumnje o njenoj navodnoj trudnoći! Opšte je poznata stvar da je ženama u ranoj trudnoći strogo zabranjeno uzimanje antidepresiva, alkohola, cigareta i izlaganja stresnim situacijama, što je kod folkerke bila svakodnevica - tvrdi neimenovani izvor.

Bilo kako bilo, Ivanovićeva nije zatrudnjela iako je to žarko željela, što je potvrdio i njen momak Zvezdan Anđić.

- Ja sam pomislio da je trudna i tako sam se osećao. Ali, dobro, šta je tu je, ima vremena! Kad bude izašla, radićemo na tome, biću vredniji, sigurno! - rekao je Zvezdan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana