Farma: Šikica otišla kući

Glas Srpske
Farma: Šikica otišla kući

Folk pjevačica Svetlana Jovanović Šikica, glavna kuvarica Farme ispala je iz daljeg takmičenja, jer je izgubila u duelu znanja protiv Milana Paroškog i Katarine Živković.

Prije dupliranja glasova pobjednik duela Paroški imao je skoro isti broj kao Šikica. Ipak, njegovih 46,89 odsto glasova i Katarininih 29,80, bili su previše za Šikicu i njen "finalni skor" od 23,3 odsto.

Šikica je izjavila da nije razočarana što je napustila Farmu i da je tamo bilo "fino, lepo i radno". Priznala je da nije učila, jer "ne može sve to da zapamti". U studiju je dočekao aplauz, ali i najbliži - sin Milan i brat Nenad. Na pitanje voditeljke Aleksandre Jeftanović, šta će farmeri sada jesti, odgovorila je:

- Moraće da se snađu. Moraju da štede, bio je problem oko hrane, pa ja onda šta ću, štedim, lažem ih, ima ovo, nema ono. Problem je najviše u brašnu, odnosno hlebu. Zbog toga je i izbio prvi sukob između Zlate i Paroškog. Dobro je što me niko nije dirao, jer da jeste bilo bi im – mamu vam je...! - rekla je Šikica koja je za svoje nasljednice u kuhinji imenovala Zlatu, Sanju i Tinu, a za favorite Zlatu i Tinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana