Farma: Sanja Radinović prva ispala

Glas Srpske
Farma: Sanja Radinović prva ispala

Nekadašnja mis Vojvodine Sanja Radinović, prva je učesnica popularnog rijaliti programa "Farma" koja je u trećoj sezoni morala da napusti najpoznatije imanje u Srbiji. Nju je u nedjelju naveče u duelu pobijedio muzičar Andrija Đogani poznatiji kao Baki 3, koji je bio uspješniji u igri vještine "lavirint".

Naime, Baki je  u toj igri uspio da sprovede tri loptice kroz drveni "lavirint" dok je bivšoj misici pošlo za rukom da samo jednu lopticu dovede do cilja.

Kao i u slučaju nominacija, Đogani je imao ubjedljivu podršku publike, pa je dobio čak 82,70 odsto SMS glasova, dok je Sanja dobila samo 17,3 odsto.

Tako se šarmantna Vojvođanka vratila u stvarni svijet, tačnije u Šimanovce, gdje su je u studiju dočekali mama, tata i sestra.

Inače, na imanju u Lisoviću počinje već polako da se zakuvava situacija. Najveću pometnju je unio prvi gazda, političar Milan Paroški koji je uspostavio strahovladu na imanju, na šta mnogi farmeri imaju zamjerke. On se veoma bahato i arogantno ponaša prema ostalim takmičarima, zbog čega se pobunila pjevačica Zlata Petrović, kao i još neki farmeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana