Farma: Sani se plaši svađe

Glas Srpske
Farma: Sani se plaši svađe

Muž farmerke Natalije iz grupe "Trik ef iks" Sani zabrinut je za njene svađe sa Bakijem jer se boji da u trenutku zanosa ne iznesu u javnost stvari koje ne smiju da se otkrivaju.

Naime, Baki i Natalija su prije dva dana imali manji okršaj jer je pjevačica prepričavala takmičarima neke trenutke iz njegove veze sa bivšom djevojkom i time otkrila njegovu intimu koju je on želio da sačuva za sebe.

- Oni su takvog karaktera i temperamenta da ne mogu da ćute i brzo planu. Ja se baš toga i bojim, da se u jednom trenutku ne zakače tako da krenu da iznose u javnosti stvari koje ne smeju da se znaju. Ima dosta toga što ne sme da se otkrije, a oni znaju jedno o drugom mnogo. Ali, meni je najveća pretnja Hasan Dudić, koji deluje strašno pokvareno, a i strah me da fizički ne povredi nekoga. Sa svima je super i kad okrenu leđa, on se ismeva i ogovara - rekao je Sani i dodao da mu ne smeta to što je maneken Branislav sada prešao na muvanje njegove žene.

- Ja verujem Nataliji i šta god da uradi, to je zezanje, ali nikad ne reci nikad. Ja je volim i podržavam, pa šta bude. Ona je tamo najkomunikativnija i lepa je, a ovom dečku je verovatno zanimljivo da muva sve živo. Pa, ako ćemo iskreno i ja bih da sam na njegovom mestu - završio je Sani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana