Farma - Publika izbacila Čedu

Glas Srpske
Farma - Publika izbacila Čedu

Muzičar Čeda Čvorak uspio je da opstane na "Farmi" svega desetak dana! Njega je u nedjelju uveče izbacila publika i tako je ostao bez ikakve šanse da osvoji 100.000 evra!

Ušao je na imanje iste večeri kada je Paroški izbačen. Društvo mu je pravila Vesna Vukelić Vendi, ali umjesto da kao i ona zapadne publici za oko, svađom sa Zoranom ili Tinom, on je čistio kuću, smirivao strasti kada se uzburkaju, a onda izašao napolje… ne prije nego što je u duelu sa Banetom namjerno "lupao" da spanać boluje od glavobolje i da su tri vrste kornišona "mali, srednji i veliki".

Poslije duela i dupliralja Banetovih glasova, Čeda je imao 12,3 odsto glasova.

- Ajmo jedan aplauz za našeg Čedu - uzviknula je Zorana u Areni, nakon čega je Čeda zatražio da mu u utorak, kada se budu birale sluge, otpjevaju neku veselu pjesmu.

- Nisam razočaran što sam izašao. Svi su govorili da je prednost kada uđeš kasnije, a u mom slučaju je to mana. Ja sam se snašao tamo, nisam imao nikakve konflikte, malo sa Evom koja je unela neke frustracije iz života i misli da su svi protiv nje, što nije istina - rekao je Čedomir Rajčić po izlasku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana