Farma - Peja najveći ženskaroš

Glas Srpske
Farma - Peja najveći ženskaroš

Mile Bagoš, jedan od najboljih prijatelja ovonedjeljnog gazde Farme, voditelja Zorana Pejića Peje, izjavio je da se njegov drug odlično snašao, jer je "kao rođen pred kamerama".

- Zoki se snašao bolje nego bilo ko drugi, samo se pravi lud. Nije on od juče, ceo život je u svetu šou biznisa, zna on kako i šta treba da radi. To što je lizao Nataliju kod njega je normalna pojava. On je i u privatnom životu takav, samo gleda ženske i uvek je okružen njima. On je najveći ženskaroš kojeg poznajem. Sav je na mene - pohvalio se Pejin drug, koji kaže da se Peji sve djevojke sviđaju, ali da mu je za oko zapala Katarina Živković.

- On voli sve žene, ali bih u ovom slučaju izdvojio Katarinu, jer je ona najviše njegov tip. Ona mu se sviđa, ali Zoki joj sigurno neće prići prvi - otkrio je Mile, koji tvrdi da Peji nedostaje seks još od samog ulaska na imanje.

- Peja, čim je kročio na imanje, upao je u seksualnu krizu. Verujem da će, čim mu se bude ukazala prilika, imati seks sa nekom od farmerki. Samo da ne padne neka bebica na imanju - poručio je Zoranov drug, i dodao:

- Greška je što je Peja gazda, jer on ne ume da naređuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana