Farma - Paroški hitno napolje

Glas Srpske
Farma - Paroški hitno napolje

Bivši političar Milan Paroški izbačen je u utorak naveče iz Farme zbog kršenja pravila, odnosno vrijeđanja farmera na nacionalnoj osnovi. Nakon što su izabrane ovosedmične sluge, Jasmina Ana i Paroški, na seoskom imanju u Lisoviću izbila je žestoka svađa!

Naime, čim je izabran za slugu Paroški je svoje nezadovoljstvo odmah iskalio na Bakiju. Vidno ogorčen i razočaran, verbalno ga je napao, vređajući ga pogrdnim riječima!

Iako su svi pomislili da će svađa prestati, to se nije dogodilo, već se situacija dodatno podgrijala u susjednoj prostoriji tokom igre "Istina ili izazov".

Paroški je nastavio da vrijeđa Bakija na nacionalnoj osnovi, nazivajići ga "muslimanom i Turčinom"! S obzirom na to da je Baki poznat po kratkom fitilju, uzeo je papuču i njom gađao Milana.

Inače, tuča i veći incident izbjegnuti su samo zahvaljujući pribranosti nekolicine farmera koji su nekako uspjeli da smire uplakanog Bakija. Poslije ovog nemilog događaja, zadruga je izbacila Paroškog iz Farme, uz obrazloženje da se vrijeđanje na vjerskoj i nacionalnoj osnovi najstrože zabranjuje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana