Farma - Nataliju varao muž

Glas Srpske
Farma - Nataliju varao muž

Igra "Istina ili izazov", koja se odigrala na imanju u Lisoviću, donijela je priznanje Natalije iz grupe "Trik ef iks", koja je javno otkrila da je svom suprugu oprostila prevaru!

Naime, poznata denserka ispričala je farmerima kako je ljubav najbitnija u njenom životu, potkrepljujući to sve činjenicom da je svojevremeno svom suprugu oprostila nevjerstvo.

- Mene je moj voljeni Sani prevario pre petnaestak godina, kada smo tek zaplovili u bračnu luku - rekla je Natalija u jednom dahu i dodala:

- S obzirom na to da smo bili veoma mladi, ja sam ga jako volela i obožavala i zarad ljubavi oprostila sam mu prevaru i, kao što vidite, i dalje smo u srećnom braku bez obzira na to šta sam preživela. Za uspešan brak mora da postoji ljubav, tolerancija i praštanje, a ja sam to dokazala i mnogo sam ponosna na sebe - zaključila je pjevačica.

Sa druge strane, Natalijin suprug Sani ostaje pri tvrdnji da nikada nije prevario ženu "jer ona to nije dokazala":

- Natalija to nikada nije dokazala, ali ima takav osećaj da sam je prevario. Ja odgovorno tvrdim da otkad sam sa njom u braku nisam imao ništa ni sa jednom drugom ženom! - kazao je Sani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana