Far­ma - Muž izba­cu­je Na­ta­li­ju

Glas Srpske
Far­ma - Muž izba­cu­je Na­ta­li­ju

Iako je den­ser Sa­ni svo­je­vre­me­no bio odu­ševljen ide­jom da mu su­pru­ga Na­ta­li­ja uđe u ri­ja­li­ti šou Far­ma, iz­gle­da da se grdno po­ka­jao. On već da­ni­ma ne mo­že da po­dne­se pri­ti­sak ja­vnos­ti zbog ne­pri­kla­dnog po­na­šanja svo­je su­pru­ge, pa na sve mo­gu­će na­či­ne po­ku­ša­va da ubi­je­di pro­du­cen­te da mu po­mo­gnu u na­mje­ri da Na­ta­li­ja na­pus­ti imanje u Li­so­vi­ću.

- Sve je po­če­lo ot­kad je Re­na­to Henc na­pus­tio šou i izneo ne­ke de­talje za ko­je ni­ko osim far­me­ra ni­je znao, a to je - da se Na­ta­li­ja ozbiljno mu­va i pip­ka s Ba­ne­tom Jan­ko­vi­ćem! Vi­dno uzbu­đen i ra­zo­ča­ran, Sa­ni je za­mo­lio pro­du­kci­ju da njego­vu su­pru­gu udalji iz ri­ja­li­ti­ja, ali su mu oni najljuba­zni­je obja­sni­li da je to ne­mo­gu­će jer ona ni­je pre­krši­la ni­ka­kvo pra­vi­lo ko­je je ve­za­no ugo­vo­rom - is­pri­čao je do­bro oba­vi­je­šte­ni izvor.

Da li zbog su­je­te, po­ro­di­ce ili or­ta­ka ko­ji mu se iza le­đa pod­smi­ja­va­ju, na­zi­va­ju­ći ga ro­gonjom, tek Sa­ni se  obra­tio ja­vnos­ti pre­ko "Fej­sbu­ka" i po­zvao sve njiho­ve fa­no­ve da ne gla­sa­ju za Na­ta­li­ju. Ina­če, pre­ma Sa­ni­je­vim tvrdnjama, on se na ova­kav ko­rak odlu­čio zbog si­na ko­ji je na­vo­dno u lo­šem zdrav­stve­nom stanju jer ne mo­že da se no­si sa pri­tis­kom ko­ji mu je na­me­tnut ot­kad se njego­va ma­ma na­la­zi na far­mi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana