Farma: Eva Ras rasplakala Tinu

Glas Srpske
Farma: Eva Ras rasplakala Tinu

Pritisak kome su učesnici "Farme" izloženi očigledno je najprije uspio da utiče na Evu Ras, koja je umislila da nju niko na imanju ne voli i da su svi protiv nje, te je svojim ponašanjem uspjela da rasplače pjevačicu Tinu Ivanović, kojoj čak nije dozvolila ni da se odbrani.

Naime, Rasova je napala pjevačicu da ne poštuje njen trud i rad. Eva je postavljena od strane prvog gazde Milana Paroškog za higijeničara i tako je bila zadužena za čistoću u spavaćoj sobi. Ali, Ivanovićeva je odlučila da poslije glumičinog brisanja ponovi čišćenje da bi sve blistalo. Ovaj potez uvrijedio je Evu toliko da je dala otkaz na mjestu higijeničarke i optužila Tinu za nepoštovanje njenog lika i uloge koju ima. Pjevačica je pokušala da se odbrani pa se čak u nekoliko navrata i izvinjavala, ali bivša higijeničarka nije htjela da je čuje te je takav stav Tinu doveo do suza.

Ovaj sukob bio je jedna od tema večernjeg sastanka na kome je Eva nastavila sa optužbama protiv drugih farmera, pa joj se tako na udaru našao i Marjan Rističević. Do sukoba je došlo kada je Tina pokušala da se opravda i rekla da je sve činila iz najbolje namjere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana