Farma - Eva Ras otkrila tajnu

Glas Srpske
Farma - Eva Ras otkrila tajnu

Glumica i aktuelna farmerka Eva Ras otkrila je tajnu za koju čak nisu znali ni farmeri, a to je da je ona taj posrednik između Natalije i Baneta i da je prenosila poruke koje čak ni kamera nije zabilježila.

Naime, Eva je otvorila dušu pjevaču Aci Iliću i rekla da su Natalija i Bane zaljubljeni jedno u drugo, te da će im se sudbine kad izađu i te kako promijeniti:

- Bane i Natalija su se zaljubili jedno u drugo! Ja to znam pošto sam prenosila poruke kada je Bane bio u izolaciji. A ovo što on radi sa ostalim devojkama je samo maska da se napolju ne bi saznalo za njih dvoje! To je ljubav, znam ja... I ta ljubav će im promeniti sudbine kad izađu napolje - rekla je Rasova dok je posmatrala manekenovo muvanje ostalih djevojaka.

Iste večeri maneken Janković je nasrnuo na pjevačicu Vesnu Vukelić Vendi i ponudio joj seks kako bi joj dokazao da nije homoseksualac, kako ga ona uporno naziva.

Naime, Bane je u ranim jutarnjim časovima, u pijanom stanju, skočio kod Vukelićeve u krevet prilično razgolićen, ali ga je ona brzo otkačila.

- Ja ne volim muške kurve! Zavodiš ovde ove ženske indijance, a u stvari znaš ko si i šta si - odgovorila je Vukelićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana