Fabregasova ljepša polovina: Sponzoruša ili borac za pravu ljubav?

Agencije
Fabregasova ljepša polovina: Sponzoruša ili borac za pravu ljubav?

Španski fudbaler Sesk Fabregas miljenik je mnogih žena. Ipak, jedna je uspjela da osvoji njegovo srce, a njihova ljubavna priča i skandali koji su pratili ovu naizgled nemoguću ljubav nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Prema priči tridesetosmogodišnje partnerke Seska Fabregasa, Danijele Seman par se upoznao kada je ona tražila autogram za svog sina, inače zaljubljenika u fudbal. Međutim, saigrači iz njegovog bivšeg tima Barselona imaju drugačiju priču koja prati njihovo upoznavanje.

Navodno, gospođa Seman je neprestano gledala u fudbalera na jednoj večeri, te mu doturila ceduljicu sa svojim brojem telefona.

Bilo kako bilo, jedna činjenica ostaje – Danijela je i u jednoj i drugoj verziji priče bila udata za milionera Elija Taktuka sa kojim ima dvoje djece.

Navodno, Eli se šokirao kada je za doručkom listao novine i ugledao fotografiju svoje supruge uslikane u Nici na plaži sa tada dvadesetpetogodišnjim Seskom. Nakon toga, brojni skandali i optužbe ne prestaju da se nižu. Eli, porijeklom iz Libana otpužio je fudbalera da mu je ukrao suprugu.

"Bio sam glup i mjesecima živeo u šoku. Poricao sam da se to zaista dešava, ali je zaista nikad nisam želio nazad", kaže milioner.

Brakorazvodnu parnicu pratio je niz skandala, a glavni Danijelin cilj bio je da obezbjedi što više novca. Navodno je išla tako daleko da je lagala da joj Fabregas ne obezbjeđuje dovoljno za život kako bi joj pripalo što više novca nakon razvoda. Taktuk se svim silama trudio da dokaže da ovo nije tačno i nazivao suprugu sponzorušom koja je „uz pomoć svog ljubavnika" željela da mu otme novac.

Naravno, Danijela koja je trinaest godina starija od Fabregasa demantuje ove navode i kaže da fudbalska zvijezda koja zarađuje 5 miliona funti godišnje ne finansira njen način života i daje joj tek toliko da njihovoj ćerkici Liji ništa ne fali.

Danijela nije uspjela da ubijedi javnost da joj novac nije previše bitan, posebno kada se u obzir uzmu njena hvalisanja po društvenim mrežama i nadimak koji je prati u društvu – Queen DD

 

Supruga poznatog fudbalera vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a na Tviteru često piše o svojoj katoličkoj vjeri a neretko i udijeli savjet djevojkama.

"Slabe djevojke dozvoljavaju slabim muškarcima da ih mijenjaju kako hoće", jedna je od mudrosti koje se mogu naći na njenom Tviter nalogu.

Inače, dok je Sesk igrao u Barseloni Danijela nije bila među omiljenim ženama fudbalera. Mnogi su smatrali da je gladna pažnje posebno kada se na vjenčanju Adresa Inijeste pojavila u provokativnom izdanju i tako zasjenila mladu.

Danijela potiče iz libanskog gradića Miziara, a odrasla je u velikoj porodici okružena braćom i sestrama. U istom gradu je upoznala bivšeg supruga koji je za razliku od nje poticao iz bogate porodice. Preselili su se u London 1998. godine, a imaju dvoje djece - jedanaestogodišnju Mariju i osmogodišnjeg Džozefa. Fabregasu je takođe rodila ćerku Liu koja ima godinu dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana