Ešton Kučer i Demi Mur se razvode

Glas Srpske
Ešton Kučer i Demi Mur se razvode

Najnovije informacije koje kruže po holivudskim tabloidima ukazuju da je brak Eštona Kučera i Demi Mur najvjerovatnije došao do svog kraja. Slavni par, koji u posljednje vrijeme puni naslovne strane tabloida zbog Eštonove navodne nevjere, u posljednje tri godine ušao je u rutinu.

- Nisam bio iznenađen kada je izašla priča da je Ešton prevario Demi sa dvadesetjednogodišnjom djevojkom. Njih se dvoje stalno svađaju. Uopšte ne razumijem zašto su još zajedno. To nije zdravo i ni najmanje nije zabavno. Svađaju se kao dvije stare krave. Nadao sam se da će učiniti pravu stvar i otići na ozbiljno savjetovanje ili se razići. Ali sada je kasno. Jedno od njih dvoje biće ozbiljno povrijeđeno. Razvod će biti gadan. Demi će natjerati Eštona da plati za svoje greške - rekao je neimenovani izvor blizak paru.

U međuvremenu, drugi izvor tvrdi da je Eštonovo varanje dobro poznata stvar u Holivudu.

- Demi zna da Ešton cijelo vrijeme ima avanture. Primjenjuju "ne pitaj, ne reci" politiku kad je nevjera u pitanju. Njih dvoje se jako vole, ali izgleda da ih je 14-godišnja razlika ipak sustigla - tvrdi drugi izvor.

Podsjetimo, Ešton je navodno prevario Demi sa Britni Džons, koja tvrdi da je Kučer spavao sa njom na kauču u njihovoj porodičnoj kući dok je Mur bila na snimanju novog filma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana