Džordž Majkl pušten iz zatvora

Glas Srpske
Džordž Majkl pušten iz zatvora

Britanski pjevač grčkog porijekla Džordž Majkl od juče je ponovo slobodan čovjek, nakon što je odslužio zatvorsku kaznu u trajanju od četiri sedmice.

 Kazna je uslijedila jer je pop pjevač oštetio svoj "rendž rover" vozeći pod uticajem marihuane. Prvobitno je bio osuđen na osam sedmica zatvora, međutim preostale četiri sedmice biće na uslovnoj slobodi. Kao dodatak za tu "privilegiju" platiće 1.560 evra novčane kazne. Takođe je dobio zabranu upravljanja automobilom u trajanju od pet godina. Osuđen je 14. septembra pošto je priznao da je vozio pod uticajem droge i da je posjedovao dvije cigarete načinjene od marihuane. Četrdesetsedmogodišnjak čije je pravo ime Georgios Panajiotu 18. septembra prebačen je u zatvor Hajpoint koji se nalazi u Safloku.

- On je prihvatio kaznu koju mu je sudija odredio i odslužiće je u potpunosti. Žalbe neće biti. Na tome je sam insistirao - rekao je za "Dejli mejl" blizak prijatelj popularnog pjevača.

Prošle sedmice su se pojavile glasine da Majkl ima poseban tretman u zatvoru nakon što su ga vrijeđali ostali zatvorenici.
- Koliko god da mislim da je potrebno izdignuti se iznad gluposti koje čitam u novinama o mom specijalnom tretmanu ovdje u zatvoru, isto tako mislim da je pošteno da reagujem i da objasnim situaciju svojoj porodici, prijateljima i fanovima. Vjerujte mi da u posljednje tri sedmice nije bilo suza, zabrinutosti, zlostavljanja, čak nije bilo ni mnogo nesanice. Svi su prema meni bili ljubazni, čuvari, zatvorenici i zatvorsko osoblje. Nisam imao nikakav poseban tretman. Najviše vremena sam provodio čitajući hiljade pisama podrške. Obećavam da ću se odužiti za to svojom muzikom -  izjavio je popularni pjevač.

Ostatak kazne Džordž Majkl odslužiće u zajednici i redovno će se javljati službeniku koji je zadužen za njega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana