Džesika Alba, ipak, gola pred kamerama

Glas Srpske
Džesika Alba, ipak, gola pred kamerama

Jedna od najseksepilnijih žena na svijetu američka glumica Džesika Alba i pored toga što se zaklela da se nikada neće skinuti pred kamerama, ipak je "popustila" režiseru Robertu Rodrigezu. Tako će bioskopska publika u filmu "Mačeta", osim pregršt akcionih scena, moći da vidi i golu Džesiku Albu pod tušem. Već prvog vikenda prikazivanja u američkim bioskopima film je zaradio dvadeset miliona dolara.

Novo ostvarenje Roberta Rodrigeza govori o bivšem meksičkom policajcu koji radi kao plaćeni ubica i koji kreće u osvetu kada shvati da su mu poslodavci namjestili zamku. Pored Albe, u filmu igraju Deni Treho, Robert de Niro, Mišel Rodrigez, Džesika Alba, Lindzi Lohan, Čič Martin i Don Džonson.

Alba je rođena u Kaliforniji 28. aprila 1981. godine. Postala je poznata po glavnoj ulozi u naučnofantastičnoj TV-seriji "Anđeo tame". Među zapaženije uloge svrstavaju se i one u filmovima "Sin siti", te "Fantastična četvorka".

Godine 2004. na snimanju filma "Fantastična četvorka" upoznaje producenta Keša Vorena sa kojim poslije četiri godine stupa u brak, a dva mjeseca kasnije dobijaju kćerku Honor Mari. Alba je visoka 169 centimetara. Obožava da kuva, te voli "harli dejvidson" motore i golf. Dobra je prijateljica s Evom Longorija Parker, Evom Mendes i Kejt Hadson. Imala je problema sa astmom i anoreksijom, a iako je meksičkog porijekla, ne govori španski jezik. Visoko je plasirana u većini neslužbenih anketa najljepših i najpoželjnijih žena. Prošle godine časopis "FHM" svrstao je na treće mjesto tradicionalnog izbora najseksi žena svijeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana