Dr Haus nag pred školarkama

Glas Srpske
Dr Haus nag pred školarkama

Engleski glumac, komičar, muzičar i pisac Hju Louri, koji je svjetsku popularnost stekao ulogom u poznatoj seriji "Dr Haus", otkrio je da je nedavno snimio škakljive prizore za ovu popularnu seriju, ali da mu to ipak nisu najneprijatnija sjećanja na golišave scene.

 Za scenu seksa koju je snimio sa Lizom Edelštajn u seriji "Dr Haus" kaže da to iskustvo i nije bilo toliko strašno kao ono kada je snimao golišavu scenu za film "Maybe Baby" prije deset godina. Kako je Louri objasnio za časopis WENN, snimanje na londonskoj ulici bilo je zakazano za šest časova ujutro upravo zato što tada nikoga nema napolju. U sceni je Louri istrčao na ulicu prekriven peškirom, a pas mu je potegao peškir i otkrio golo tijelo.
Ali, kao što to obično biva, snimanje se proteglo sve do devet časova, a dotad je neprijatnoj sceni već svjedočila hrpa školarki, dok je lokalni paparaco i ovjekovječio.

Iako iza sebe ima zavidnu glumačku karijeru, Louri je postao poznat američkoj publici tek ulogom mizantropskog ljekara Gregorija Hausa u hit-seriji "Dr Haus", koja se prikazuje od 2004. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana