Dijaz strahuje od bakterija, Di Kaprio od žvaka

Glas Srpske
Dijaz strahuje od bakterija, Di Kaprio od žvaka

Mnoge svjetske zvijezde pate od tog poremećaja ličnosti. Među njima su se našli Kameron Dijaz, Džesika Alba, Dejvid Bekam, Alek Boldvin, Penelope Kruz, Leonardo Di Kaprio, Donald Tramp...

Kameron Dijaz se boji kvaka na vratima. Ona je opsjednuta bakterijama i nikada ne otvara vrata, odnosno ne dira kvake rukama već laktovima.

- Ne bojim se bakterija, samo ne volim tuđe izlučevine - izjavila je jednom prilikom glumica čija je kuća navodno toliko čista da bi se moglo jesti sa podova.

Leonardo di Kaprio ima problema sa žvakaćim gumama.

- Moram da se prisilim da ne stanem na mrlju od žvake kada šetam ulicom - priznao je Leonardo koji ima problem i sa vratima. Kada ulazi ili izlazi iz prostorije, voli to da  uradi nekoliko puta.

Dejvid Bekam je opsjednut simetrijom i parnim brojevima, kao i besprijekornom čistoćom.

- Ako otvorite frižider vidjećete da je sve lijepo složeno vodoravno. Imamo tri frižidera - za piće, salate i hranu. Ako u frižideru za piće ostanu tri konzerve "koka-kole" on će radije baciti jednu nego dozvoliti da bude neparan broj - izjavila je jednom prilikom njegova supruga Viktorija Bekam. Ona je dodala da je u Bekamovom ormaru sve složeno po bojama i veličinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana