Čistačica otkrila istinu iz doma poznatog para

Agencije
Čistačica otkrila istinu iz doma poznatog para

Možda vam se čini da najpoznatiji glumački par na planeti živi idiličnim životom, ali čistačica iz kuće Andželine i Breda otkrila je da stvari nisu ni malo idilične.

Već nekoliko puta do sada smo čuli kako glumački par Andžlina Džoli i Bred Pit žive vrlo neurednim životom i da ni oni kao ni njihova djeca ništa ne čiste niti sklanjaju za sobom.

Sada je osoba koja svakodnevno živi sa njima u kući otkriva još neke zapanjujuće podatke.

Njihova djeca su vrlo nedisciplinovana i bezobzirna, u kući je stalna dreka i vika. Djeca čak i noću urlaju i vrlo su neposlušna. Zbog nemirne djece, Andželini i Bredu zabranjen je pristup u čak 12 hotela širom svijeta.

"Djeca su potpuno van kontrole, u kući je ogroman nered koji čistačica u svom životu nikada nije vidjela. Djeca teraju po svome, roditelji im nisu nikakav autoritet. Bred pokušava da dovede u red porodicu dok je Andželina potpuno odsutna. Kada ima slab momenat, ona ode u kupatilo, napuni kadu i tamo vrišti. To joj je svojevrsni izduvni ventil", tvrdi izvor koji je dobio informacije od čistačice iz kuće poznatog para.

"Svako dijete tjera po svom, jedna ćerka nosi samo mušku garderobu, dok je jedan od sinova opsjednut šminkom. Najstariji Medoks često tuče ostalu braću i sestre, dok je Paks izbačen iz škole jer je udario drugog učenika, a njihova majka insistira da sva djeca pričaju na francuskom jeziku."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana