Bred više ne privlači Anđelinu

Glas Srpske
Bred više ne privlači Anđelinu

Holivudska ljepotica Anđelina Džoli još je jednom potvrdila da ona nosi pantalone u svom braku sa Bredom Pitom. Tako je naredila svom dragom Bredu da se riješi tog smiješnog izgleda, obrije bradu i podvrgne zatezanju lica.

- Anđelina je rekla Bredu da izgleda grozno i da mora da preduzme neke radikalne poteze kako bi joj ponovo postao privlačan - rekao je izvor blizak slavnom holivudskom paru za "Herald Sun".

Kako prenose strani mediji Bred zapravo izgleda jako loše i njegova koža je u katastrofalnom stanju. Upravo zbog toga je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu pustio bradu.

Svaki dan Anđelina svojim prijateljima govori kako joj je Bred sve manje i manje privlačan. Navodno je toliko odbija da ga više gleda kao prijatelja ili brata, nego kao seksualnog partnera.

Takođe, Anđelina je Pitu otvoreno priznala kako on jednostavno više nije onaj zgodni čovjek u kojeg se zaljubila. Očajni Bred ostao je šokiran, pa je čak rekao da je spreman da se podvrgne zatezanju lica ako će to da spasi njegov brak sa Anđelinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana