Bekam i dalje najbogatiji

Glas Srpske
Bekam i dalje najbogatiji

Englez Dejvid Bekam još uvek je najplaćeniji fudbaler na svijetu sa godišnjom zaradom od 40 miliona dolara (30,08 miliona evra), objavio je poznati američki magazin "Forbs"

Najveći dio prihoda Bekam dobija zahvaljujući sponzorskim ugovorima sa "Adidasom", "Armanijem" i "Motorolom". Bekam je prethodne tri sezone igrao za Los Anđeles Galaksi, s tim što je u dva navrata od po tri mjeseca nastupao na pozajmici u italijanskom Milanu. Magazin "Forbs" navodi da se očekuje da Bekamova zarada u 2010. bude manja, jer će zbog povrede Ahilove pete propustiti Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Portugalac Kristijano Ronaldo, član madridskog Reala, nalazi se na drugom mjestu sa zaradom od 22,5 miliona evra. On, takođe, najviše zarađuje od sponzora, kompanija "Koka-Kola" i "Najk". Ronaldov saigrač iz Reala, Brazilac Kaka, zauzeo je treće mjesto na listi zarada sa 18,79 miliona evra.

Pored toga što je najbogatiji fudbaler svijeta čini se da je Bekam pronašao srodnu dušu, ali ne u svojoj supruzi Viktoriji, već u prelijepoj glumici Šarliz Teron. Fotografi su ih ulovili na košarkaškoj utakmici u publici, obučene gotovo identično i s pivom u ruci. Ako to još nisu učinili, fudbaler i glumica trebalo bi da razmijene brojeve i da počnu sa druženjem. Uprkos očitoj razlici u polu, djelovali su nevjerojatno slično dok su sjedjeli u gledalištu na utakmici Los Anđeles Lejkersa.

Sličnost nije očita samo u kariranim košuljama, farmerkama i srebrnim satovima, već očito dijele i sklonost prema pivu.

Vjerovatno najveća razlika na fotografijama su Dejvidove tetovaže i kapa te Šarlizin crni lak za nokte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana