Baloteli mercedesom upao u zatvor

Glas Srpske
Baloteli mercedesom upao u zatvor

Nestašni momak italijanskog fudbala Mario Baloteli i njegov mlađi brat Enoh Barvua zadržani su na ispitivanju nakon što su upali u ženski zatvor u Breši, a napadač Mančester Sitija je izrazio žaljenje zbog ovog događaja.

Naime, Mario i njegov 17-godišnji brat upali su skupocjenim "mercedesom" kroz otvorena vrata ženskog zatvora, ali su ih ubrzo zaustavili zatvorski čuvari te odveli na ispitivanje koje je potrajalo pola sata, javio je italijanski sportski dnevnik "La Gazzeta della Sport".

- Oko 16 časova vidjeli smo skupocjeni "mercedes" kako prolazi kroz ulazna vrata. Unutra su sjedila dva mladića, a kasnije smo shvatili da je jedan od njih Baloteli. Prepoznali smo ga po izgledu, ali to nije bilo dovoljno, pa smo nastavili sa službenom procedurom i priveli ih na ispitivanje. Obojica su bila uplašena - objasnio je cijeli događaj zatvorski čuvar Kalođero lo Presti koji je potom nastavio:

- Primijetili su otvorena vrata i rekli kako im uopšte nije palo na pamet da im treba dozvola za posjetu zatvoru. Posebno ih je iznenadila činjenica da je riječ o ženskom zatvoru. Baloteli se odmah izvinio, pričao je tihim glasom i bilo mu je jako neprijatno - opisao je Lo Presti upad neobičnih posjetilaca.

Čuvar je zatim naglasio da je cijela situacija u stvari malo naduvana od strane medija.

- Mario nije učinio ništa loše. U stvari, službenici su ga pohvalili zbog saradnje. Naravno, sve se ovo moglo izbjeći, ali na kraju su, ipak, završili tamo. Ono što me jako čudi jest činjenica da su službenici brže-bolje sve ispričali medijima, a ništa se nije dogodilo. Sve je preuveličano jer je riječ o Baloteliju - pokušao je da ublaži "štetu" napadačev menadžer Mino Raiola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana