Anđelina zabranila Bredu da se druži sa Umom i Kventinom

Agencije
Anđelina zabranila Bredu da se druži sa Umom i Kventinom

Poznata holivudska glumica Andželina Džoli, je stalno na meti medija, a ovog puta je u žiži javnosti zbog kolega, glumice Ume Turman i reditelja Kventina Tarantina.

Prema navodima neimenovanog izvora, Bred i Andželina se često svađaju zbog toga što on insistira da se njih dvoje druže sa slavnim parom, ali Andželina zbog nerazjašnjenih stvari iz prošlosti i nesuglasica kako sa Kventinom tako i sa Umom uopšte ne planira zajedničko druženje.

"Andželina ne voli da se Bred previše druži sa Kventinom jer vjeruje da Kventin loše utiče na njega, pa i ne planira zajedničko viđanje" rekao je izvor blizak Andželini, koji je dodao da glumica ima "problem" i kada je njena koleginica Uma Turman u pitanju.

"Još 2003.godine, Andželina je optužena za aferu sa glumcem Itanom Houkom dok je bio u braku sa Umom Turman, pa se Džolijeva osjeća vrlo neprijatno u njenom društvu", dodao je izvor.

Bred smatra da je najbolji način da glumice prevaziđu eventualna neslaganja, dvostrukim sastankom, međutim Andželina ne želi ni da čuje za to.

"Bred je razočaran što ne može više vremena da provodi sa svojim prijateljima, ali Andželina zaista ne želi da se druži sa njima, pa se njih dvoje sve češće i svađaju zbog toga", navodi izvor blizak glumici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana