An­đe­li­na odbi­la ve­če­ru sa Oba­mom

Glas Srpske
An­đe­li­na odbi­la ve­če­ru sa Oba­mom

Glu­mi­ca An­đe­li­na Džoli to­li­ko je za­uze­ta, da ni­je ima­la vre­me­na ni da se upo­zna sa Ba­ra­kom Oba­mom na ne­da­vnoj ve­če­ri ko­ju su or­ga­ni­zo­va­li do­pi­sni­ci Bi­je­le ku­će, pi­šu ame­ri­čki me­di­ji.

Pre­li­je­pa glu­mi­ca odbi­la je po­ziv na ve­če­ru, jer joj je dra­že da po­ma­že si­ro­ma­šnim ljudi­ma ne­go da ve­če­ra u druš­tvu po­zna­tih i imu­ćnih.

- An­đe­li­nu me­di­ji stal­no po­zi­va­ju, ali ona odbi­ja. Tre­nu­tno sni­ma film u Evro­pi, ali to ni­je ra­zlog zbog ko­jeg ni­je do­šla na ve­če­ru sa Oba­mom. Ona, ipak, slo­bo­dne vi­ken­de že­li da is­ko­ris­ti ka­ko bi po­mo­gla oni­ma ko­ji­ma je po­moć za­is­ta po­tre­bna i to joj je mno­go dra­že ne­go da sje­di, pi­je šam­panjac i smi­je se lo­šim ša­la­ma - ka­zao je ne­ime­no­va­ni izvor. 
Is­ti izvor je na­po­me­nuo ka­ko je ho­li­vud­ska ljepo­ti­ca ne­da­vno bi­la u po­sje­ti ra­seljenim oso­ba­ma u BiH što je ve­oma in­spi­ri­sa­lo, ta­ko da vi­še vo­li vri­je­me pro­vo­di­ti s ljudi­ma ko­ji­ma je po­tre­bna po­moć.

Ame­ri­čki me­di­ji za­mje­ri­li su sla­vnoj glu­mi­ci što ni­je bi­la me­đu sto­ti­na­ma sla­vnih ko­ji su tu noć pri­sus­tvo­va­li ve­če­ri sa Oba­mom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana