Ana Nikolić u strahu

Glas Srpske
Ana Nikolić u strahu

Srpska pjevačica Ana Nikolić našla se na meti izvjesnog Marka Vučića, zatvorenika niškog zatvora koji tvrdi da je ona usvojena i da ima sestru bliznakinju koja se zove Irena. Kako pišu beogradski mediji, on se predstavlja kao rođeni brat poznate pjevačice i iznosi u javnost nepoznate detalje iz njenog života. On priznaje da je bio diler droge i da u niškom zatvoru robija zbog ubistva, te tvrdi da su njegovi roditelji Anu i njenu navodnu sestru dali na usvajanje kada su imale tri godine i da pjevačica o tome nema pojma.

- Ne želim nikoga da vređam, ali ovo nije puko obožavanje jednog fana, već ozbiljna halucinacija koja unosi strah u kosti - rekla je tridesetdvogodišnja pjevačica.

Ona je dodala da su se, kada je saznala za ovu priču, u porodici čak šalili na ovu temu, ali da joj sada sve djeluje zastrašujuće.

- Sasvim mi je sumanuto čak i da komentarišem njegovu priču, ali me cela stvar podseća na priče o manijacima koji ne prezaju ni od čega da bi došli do zvezde - izjavila je Ana za beogradske medije.

Ona apeluje na njegovu porodicu da mu pomognu, jer smatra da momak ima ozbiljan problem. Podsjećamo da je ranije ovog mjeseca lijepa Paraćinka dobila ponudu od jednog njemačkog muškog magazina da se za 100.00 evra slika gola. Ana još uvijek nije pristala na ponudu, a da li će pristati, pokazaće vrijeme.

- Ne volim da glumim lažnog moralistu i da se foliram. Da imam na raspolaganju tržište poput svetskih zvezda, skinula bih se bez problema i uradila mnogo šokantnije fotografije. Kod nas nema dovoljno prostora, a ni efekat ne bi bio zadovoljavajući, jer je velika verovatnoća da bi naša, nazovi puritanska sredina, seksi fotografije protumačila kao nešto ružno i sramotno. Zato se u Srbiji neću nikada razgolititi do kraja, ali negde drugde, što da ne - rekla je Ana za list "Kurir".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana