An-Katrin Bromel, pjevačica, manekenka, djevojka heroja Mundijala FOTO/VIDEO

Agencije
An-Katrin Bromel, pjevačica, manekenka, djevojka heroja Mundijala FOTO/VIDEO

Iza uspješnog muškarca stoji uspješna žena, a iza uspješnog fudbalera najčešće - uspješna ljepotica. Mario Gece jeste junak Mundijala, fantastičnim pogotkom je donio „Boginju" svojoj Njemačkoj, ali ova je priča o njegovoj ljepšoj polovini, o manekenki i pjevačici An-Katrin Bromel.

Gece je sa reprezentativnim saigračima bio do kraja utakmice, do krunisanja i podjele medalja. Ali čim se ceremonija završila, fudbaler Bajerna iz Minhena otrčao je u zagrljaj ljepotice koja ga je čekala pored terena.  

Novi njemački heroj se sa 24-godišnjom Bromel zabavlja dvije godine, a oboje su više puta isticali da su trenutno zadovoljni svojom vezom i da im ne treba ništa više od provoda na jahti u Ibici.  

An-Katrin smeta kada je prepoznaju kao „djevojku fudbalera", jer želi svoj uspjeh, svoju slavu.  

A to osim preko manekenstva traži kroz muzičku karijeru.  

Pod umetničkim imenom Trina B objavila je dvije pjesme, koje ipak nisu ostvarile neki veći uspjeh. Ipak, ona se ne predaje jer želi da bude nova Bijonse.  

„Muzika je moj hobi. Pjevam zato što uživam u tome. A ne zato što imam glas kao Bijonse", rekla je Nijemica jednom prilikom.

Bromel je rođena u Emerihu, gradu u sjevero-zapadnoj Njemačkoj, a manekenstvom se bavi od 16. godine.  

"Nije ovo bio jednostavan turnir za mene. Mnogo toga dugujem prijateljima i porodici", rekao je Mario Gece.  

An-Ketrin Bromel još nije zvanično dio porodice, ali nema sumnje da je i na nju junak Njemačke mislio kada je izgovarao tu rečenicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana