Adrijana Lima prošetala seksi helanke i prirodan ten

Agencije
Adrijana Lima prošetala seksi helanke i prirodan ten

Adriijana Lima (32) je ponosno prošetala lice bez trunke šminke i uzane, kožne helanke. Nju su paparaco fotografi uslikali na aerodromu, u povratku iz Njujorka gdje je snimala reklamu za "Mejbelin". Iako je prije sve 10 dana objavila da se rastaje od muža, Marka Jarića, Lima izgleda odlično čak i bez šminke. Ipak, umor je vidan na njenom licu.

  Sklanjajući svoju tamnu, sjajnu kosu sa lica, Lima je pokazala da i bez trunke šminke ima neverovatno dobar ten. Iako je izgledala pomalo umorno, to je sasvim normalno nakon petočasovnog leta avionom.  

Ona se obukla opušteno, ali nije mogla da preskoči seksi detalj poput kožnih helanki. Udobna siva dukserica pokrila joj je gornji dio tijela, ali je crna koža savršeno istakla zategnute noge. Iako je rodila dvoje djece, na njenom tijelu se tragovi uopšte ne vide.

Prirodna ljepotica

Adrijana je bila poslovno u Njujorku, gdje je snimala reklamu za veliki kozmetički brend. Nedugo prije polaska, ona je zvanično objavila da se rastaje od supruga Marka Jariča, nakon pet godina braka.  

- Nakon dugog i pažljivog razmatranja, odlučili smo da se raziđemo nakon pet godona braka - stajalo je u saopštenju koje je par objavio u magazinu "Pipl". Oni su dodali da će nastaviti udruženim snagama da odgajaju ćerkice, Valentinu (4) i deventaestomjesečnu Sienu. Međutim, Lima nije dozvolila da joj razlaz utiče na karijeru - odmah se bacila na posao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana