Adrijana Lima kraljica plaže

Agencije
Adrijana Lima kraljica plaže

Brazilska manekenka Adrijana Lima provela je cijeli dan na plaži u Majamiju u malom zelenom bikiniju koji je istakao njenu savršenu liniju.

Nema sumnje da je ovaj "Viktorijin anđeo" zaustavljao dah prolaznicima. Lima je izgledala vrlo atraktivno sa mokrom kožom koja se presijavala na suncu. Vrijeme je provodila plivajući i sunčajući se kako bi potamnila svoj lijepi ten. Brazil je ovih dana u centru pažnje zbog Svjetskog prvenstva, a modeli poput Adrijane sigurno dodatno promovišu svoju zemlju anđeoskom ljepotom.

Atraktivna manekena je prošle sedmice proslavila 33. rođendan u Majamiju sa kćerkama Sijenom i Valentinom, ali bez Marka Jarića.

Vijest o razvodu slavnog košarkaša Jarića i jedne od najpoznatijih manekenki, Lime prvi put se pojavila 2. maja u američkom časopisu "Pipl" uz zvaničnu potvrdu para. Marko i Adrijana upoznali su se 2006. na zabavi u Los Anđelesu, a vjerili su se dvije godine kasnije, na Adrijanin 27. rođendan. Vjenčali su se 2009. godine, razmjenjujući zavjete na Dan zaljubljenih na privatnoj ceremoniji u Vajomingu, u SAD. Pola godine nakon vjenčanja u jednom od prvih intervjua Lima je magazinu "Pipl" rekla da uživa u braku.

- Naš život... Mi smo sve vrijeme na medenom mjesecu. Nikada nisam vidjela sebe kao udatu ženu. Ali pošto sam upoznala Marka, sve se promijenilo. Znala sam da je on onaj pravi i mogla sam da vidim kako se udajem za njega i kako pravimo veliku porodicu - kazala je tada Adrijana.

Imaju dvije kćerke, četvorogodišnju Valentinu i Sijenu koja ima 19 mjeseci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana