Horoskop za 23. septembar

G.S.
Horoskop za 23. septembar

Pogledajte šta su nam zvijezde spremile za danas.

Ovan

U nagovještaju je definitivno rješenje ljubavne krize. Donijela vam je strepnju, ali slijedi sreća. Zainteresovani ste za nove projekte. Sa lakoćom se koncentrišete na posao, obaveze i uspjeh. Zdravi ste i privlačni.

Bik

Naglasak je na odličnim odnosima sa voljenom osobom. Uživate u posebnosti svoje veze. Poslovni život je veoma intenzivan i dinamičan. Čvrsto ste odlučili da sve obilježite uspjehom. Veoma ste zadovoljni zdravljem.

Blizanci

Od voljene osobe uvijek očekujete konkretne dokaze ljubavi. Ipak, i sami se potrudite. Nudi vam se nekoliko zanimljivih mogućnosti za uspjeh. Tu je i solidna finansijska situacija. Dobra psihofizička forma.

Rak

Niste pretjerano zadovoljni ljubavlju. Vaš emotivni život ispunjen je nesigurnošću ili malom krizom. Poslovne obaveze uveliko troše vašu energiju. Nakon napornog dana nije vam ni do čega. Samo se opustite.

Lav

Ljubav prema partneru čini vam se bezgraničnom. Ipak, u podsvijesti držite dozu sumnje. Nakon iscrpljujućeg perioda, koji je srećom iza vas, možete ležernije planirati poslovne želje. U odličnoj ste kondiciji.

Djevica

Ne cvjetaju vam ruže. Odnos sa partnerom je u krizi. Komunikacija je oslabljena. Određena napetost otežava vam situaciju. Morate uložiti više napora ako želite da obavite planirano. Nervozu ublažite šetnjom.

Vaga

Zaljubljivi ste, ali i svjesni da je to površno i da ne traje dugo. Ipak odani ste partner. Ako savladate pasivnost, ovo može biti veoma uspješan dan. Poboljšava se finansijska situacija. Zdravlje odlično.

Škorpija

Još ste emotivniji nego inače. Zaljubljeni ste, istinski spoznajete šta znači ljubav. Početak dana donosi napetost i nepredviđeno. Nakon malog šoka sve djeluje motivišuće. Zdravlje više nego dobro.

Strijelac

Očekuju vas uzbuđenja. Ustreptalih ste osjećanja, zaljubljivi i, kao malo kada, romantični. Prilično ste umorni od poslovne napetosti. Gotovo sve radite preko volje pa su i rezultati skromniji. Zdravlje odlično.

Jarac

Problem je ako su želje veće od realne situacije. Uzrok krize je vaša zbunjenost osjećanjima. Poslovna situacija nije toliko napeta. Ne bi trebalo biti dramatičnih događaja ni velikih obrata. Zdravlje vrlo dobro.

Vodolija

Ljubavni život poprima odlike željenog. Na vama je samo da se prepustite uživanju i sreći. Dan je veoma produktivan. Iskoristite maksimalno povoljne uticaje i radite sa više žara. Što više uživajte!

Ribe

Vlada brz ritam u vašem ljubavnom životu. Srećni ste zbog spoznaje da vas partner voli. Veoma ste aktivni. Tu su i nove mogućnosti koje mogu imati veliku važnost u budućnosti. Ugodno vam je i lijepo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana