WMC: Galaxy S III telefon godine

Samsung
WMC: Galaxy S III telefon godine

Samsung je na ovogodišnjoj dodjeli Svejtskih mobilnih nagrada dodeljenim na Svjetskom kongresu mobilne telefonije u Barseloni osvojio priznanje za „Proizvođača godine" i „Najbolji smart telefon".

Samsung Galaxy S III je proglašen za „Najbolji Smart telefon", a do sada je širom svijeta prodat u preko 40 miliona komada, što ga čini najbže prodavanim uređajem u istoriji Samsunga, ali i vodećim smart telefonom na svijetu.

Ovaj model naslednik je modela Galaxy S II koji je GSM Asocijacija proglasila za Najbolji Smart telefon 2012. godine.

Proglašen od strane sudija za „Najbolji potrošački elektronski uređaj osposobljen za mobilni", fotoaparat GALAXY Camera je prvi zaista povezani fotoaparat, koji predstavlja kombinaciju odličnih fotografija jednog kompaktnog fotoaparata i konektivnosti i prilagodljivosti koje dolaze sa 3G/4G + Wi-Fi povezivanjem i operativnim sistemom Android 4.1 (Jelly Bean).

„Godina 2012. bila je presudna za Samsung, jer smo tada postavili nove rekorde u mobilnoj industriji. Sudije su prepoznale Samsungove inovacije u više kategorija. Mi u kompaniji Samsung smo posvećeni ideji da treba da promenimo način na koji potrošači širom svijeta doživljavaju svijet mobilne tehnologije, u svim kategorijama i na svim tržištima", izjavio je Dž. K. Šin, direktor kompanije za IT i mobilne kommunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana