HTC predstavlja BlinkFeed

Agencije
HTC predstavlja BlinkFeed

U namjeri da vam skrati vrijeme čekanja do dolaska One smartfona, koji kasni zbog nedostatka dijelova, HTC predstavlja BlinkFeed opciju, prenose agencije.

HTC za BlinkFeed kaže da korisniku stavlja lični Live stram na početni ekran, a u središtu novog HTC One iskustva je upravo inovativni BlinkFeed.

To je opcija koja transformiše početnu postavku ekrana u jedinstven live stram ličnih relevantnih informacija, poput posljednjih novosti sa vaših društvenih mreža, najnovijih vijesti iz svijeta zabave i životnog stila, vijesti i fotografije sa slikama koje vas prosto "uvlače" u njihov svijet tako više nemate potrebu da pokrećete zasebne aplikacije, kako biste saznali šta se dešava. HTC BlinkFeed prikuplja najsvežije sadržaje iz najrelevantnijih i najzanimljivijih izvora, i omogućava korisnicima da na jednom mjestu bace pogled na njih, a da ne moraju da prelaze iz jedne aplikacije na drugu ili da tragaju po različitim veb sajtovima.

Da bi omogućili ovaj novi dinamični pristup korišćenja pametnih telefona, HTC će obezbjediti domaći i globalni sadržaj iz više od 1.400 medijskih izvora informacija kao i preko 10.000 članaka dnevno nekih od najinovativnijih medijskih kompanija poput AOL-ovih medijskih kuća, ESPN-a, MTV-a, Vice Media, CoolHunting, Rojtersa i mnogih drugih.

Nažalost, na BlinkFeed i HTC One uopšte moraćemo da sačekamo makar do početka maja, jer će se tek krajem aprila ovaj smartfon pojaviti u razvijenijim zemljama Evrope.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana