Džambo limuzina, najduža mašina

Agencije
Džambo limuzina, najduža mašina

Već smo mogli da vidimo kako se pretvaranjem u limuzinu mogu upropastiti Dodge Viper i Challanger, da bi sada britanska firma Cars for Stars, koja se bavi iznajmljivanjem limuzina bogatoj klijenteli, objavila skice limuzine zasnovane na Lamborghiniju Aventador.

S obzirom da je ovo za tvrdokorne ljubitelje Lamborghinija skrnavljenje te automobilske marke, možemo da im poručimo da za njih imamo jednu lošu i jednu dobru vijest.

Loša vijest je to što je nekome uopšte palo na pamet da od Aventadora napravi limuzinu, a dobra je da su u pitanju samo kompjuterski renderi, tako da je moguće da je u ovom slučaju riječ samo o marketinškom potezu kompanije Cars for Stars.

Pogledajte promotivni video Lambo limuzine:

U saopštenju koje je objavila firma Cars for Stars kaže se da je dizajn produženog Lamborghinija ostao vjeran originalnom Aventadoru, zadržavajući osnovne karakteristike kao što je specijalan način otvaranja vrata.

Ako se ikada napravi, ova limuzina imala bi 4 vrata koja se otvaraju nagore i "opuštajući prostor za sjedenje" opremljen kožnim materijalima, grijanim sjedištima, plazma ekranima, specijalnim "surround" ozvučenjem, bar sa šampanjcem...

I sam koncept pretvaranja jednog sportskog superautomobila u limuzinu prilično je smiješan. Zamislite samo kakve bi akrobacije morale da izvode ženske pripadnice VIP populacije u svojim uskim i kratkim haljinama, ne bi li se smjestile u jednu ovakvu limuzinu.

Sa druge strane, paparaci bi tako nešto jedva dočekali, kako bi uslikali gaćice ovih dama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana