Kecmanović: Ostao sam stabilan, drago mi je što je publika došla u velikom broju

Tanjug
Foto: Tanjug/AP

BEOGRAD - Srpski teniser Miomir Kecmanović izjavio je danas da je uspio da ostane koncentrisan i dođe do pobjede protiv Aristotelisa Tanosa 2:0 (6:3, 6:3) kojom je Srbija povela protiv Grčke 1:0 u meču za plasman u Svjetsku grupu Dejvis kupa i dodao da mu je drago što je publika došla u velikom broju.

"Bilo je teško, nisam znao šta da očekujem, on je igrao bolje nego što može, uspeo sam da ostanem stabilan i odigram koliko je potrebno danas", rekao je Kecmanović na konferenciji za medije.

Srpski teniser je poručio da su u Dejvis kupu uvijek moguća iznenađenja.

Kecmanović donio Srbiji prednost, na redu je Đoković

"Kasper Rud je juče izgubio od nekoga za koga i ne znamo. U Kraljevu sam recimo izgubio od 200. igrača, u Malagi sam dobio dvojicu iz Top 8", dodao je Kecmanović.

On je rekao da su se svi u timu dobro spremili za duel sa Grčkom i da mu je drago što je hala "Aleksandar Nikolić" bila odlično popunjena.

"Sad smo se dobro spremili, Đoković je tu sa nama, pobedili smo i nastavljamo dalje. Nisam očekivao ovoliku podršku na mom meču, drago mi je sto je publika došla u ovolikom broju", dodao je Kecmanović.

Srpski teniser se osvrnuo na podlogu za koju je rekao da nije bilo problema.

"Ova podloga je standardna u Malagi, moj problem je što nisam igrao kao na treningu. U Kraljevu smo igrali na šljaci koja nije šljaka", zaključio je Kecmanović. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana