Đoković neće igrati na beogradskom turniru

GS
Đoković neće igrati na beogradskom turniru

NjUJORK - Očekivali su mnogi da će se Đoković pojaviti na turniru koji je Srbija naglo dobila umjesto Hihona, a koji će se održati od 3. do 9. novembra ove godine.

Ipak, kako je rekao na konferenciji za medije na US Openu, to neće biti slučaj.

- Nažalost, ove godine neću igrati na tom turniru, ali želim sav uspjeh organizatorima. Nadam se da će ostali srpski teniseri igrati, da će biti neko zvučnije ime. Nezgodna je sedmica, pred Masters u Torinu, pred kraj je sezone. Mnogi završavaju sezonu poslije Bersija... Vidjećemo šta će biti, siguran sam da će sigurno biti uspješno, rekao je Đoković.

On je zatim istakao da mu je drago što se turnir vratio u Beograd, a pohvalio je i direktora turnira, svog brata Đorđa.

- To je Đoletov projekat, on je od početka do kraja uradio sa svojim timom. Drago mi je jer on i njegov tim rade dobar posao, znaju kako da organizuju dobar turnir. Ove godine se pružila prilika da se uzme licenca na dvije godine. Ta licenca ne pripada nama, nego turniru u Sankt Peterburgu i onda zbog situacije u Rusiji, dosta je putovao taj turnir. Drago mi je da imamo dvije godine garantovane, rekao je Novak i podvukao:

- Beograd se pokazao kao grad koji ima tenisku kulturu, imali smo odlične turnire ovdje. Nažalost, ove godine neću igrati na tom turniru, ali želim sav uspjeh organizatorima. Nadam se da će ostali srpski teniseri igrati, da će biti neko zvučnije ime. Nezgodna je sedmica, pred Masters u Torinu, pred kraj je sezone. Mnogi završavaju sezonu poslije Bersija... Vidjećemo šta će biti, siguran sam da će sigurno biti uspjeh, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana