Stanojević: Istorijski uspeh, voleo bih da dobijemo Romu

Tanjug
Stanojević: Istorijski uspeh, voleo bih da dobijemo Romu

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević čestitao je igračima i navijačima plasman u osminu finala Lige konferencija.

Crno-bijeli sus večeras u Humskoj pobjedili Spartu 2:1 i ukupnim rezulatatom 3:1 pošli u nastavak evropskog takmičenja.

“Čestitam mojima igračima, klubu i navijačima. Imali smo priliku da u spektaklu napravimo iskorijski uspeh. Ušli smo jako od prvog minuta, publika nas je nosila. Svaka čast momcima”, rekao je Stanojević na konferenciji za medije poslije meča.

Stanojević je rekao i da je dvostruki strijelac Rikardo Gomeš prestorgo dobio crveni karton, kao i odlična atmosfera sa tribina dobar impuls za sve ono što čeka ekipu, prije svega nedjeljni 166. večiti derbi.

Žrijeb za osminu finala Lige konferencija na programu je sutra od 13 sati, a mogući rivali Partizana su AZ Alkmar (Holandija), Bazel (Švajcarska), Kopenhagen (Danska), Fejenord (Holandija), Gent (Belgija), LASK (Austrija), Ren (Francuska) i Roma (Italija).

“Nema neki posebnih želja. Svi rivali su dobri, možda Roma zbog atraktivnosti, ako mogu da biram”, rekao je Stanojević.

Stanojević je upitan da li će večerašnji način igre biti recept i za derbi.

“Da ne otkrivamo recepte, mi smo danas želeli da prostigenmo dva gola , jer tako prolazimo dalje. Za derbi ims vremena, pričaćemo na sledećoj konferenciji”, poručio je Stanojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana