Nekad krao bicikle, a danas Ibrahimović vozi auto od pola miliona dolara

GS
Foto: profimedia

Nedavno je Zlatan Ibrahimović oduševio pratioce na Instagramu svojom starom fotografijom, kojom je pokazao da se još od malih nogu odlično snalazio za komandama brzih vozila.

Mali Ibrahimović vozio je raketu u zabavnom parku, a danas ima vozni park luksuznih automobila ukupne vrijednosti oko 15 miliona dolara. Zaljubljen je u "ferarije", kojih trenutno ima četiri, a tu su i "porše", "lambordžini", "maserati", ".

Najnovije Ibrino brzo čedo je žuti "ferari" koga je platio pola miliona dolara, a kojim najčešće krstari ulicama Milana, gde trenutno igra. Paparacima je takođe zanimljiv automobil atraktivne boje, pa su nedavno slikali fudbalera dok izlazi iz vozila u ležernom izdanju koje ipak nekako ide uz ovu "zver". Ibrahimovićeva adrenalinska strast nema ograničenja, pa je fudbaler svoju vještinu u brzoj vožnji pokazao i na snijegu.

Prije dvi nedelje pozirao je pored motornih sanki.

Podsjetimo, Ibrahimović je, govoreći o svom djetinjstvu, priznao da je nekada "pozajmljivao" bicikle, da bi stigao do terena gdje je trenirao, a koji je bio udaljen deset kilometara

"Otac nije imao novca da kupi jedan i onda sam izlazio na ulicu i vrebao prvu priliku da ukradem neki, ukrao sam, otišao na trening i vratio se. Kad su me uhvatili rekao sam 'pozajmio sam bicikl, nisam ga ukrao, evo uzmite ga'. Besplatno iznajmljivanje", ispričao je Ibrahimović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana