“Glas” i trka i dalje ruku pod ruku

D. R.
“Glas” i trka i dalje ruku pod ruku

BANjALUKA - Najbolja biciklistička trka u regionu “Beograd - Banjaluka” i najstariji dnevni list na ovim prostorima “Glas Srpske” nastaviće i ubuduće ruku pod ruku.

Dugogodišnje partnerstvo prošireno je prošle godine, kada je logo “Glasa Srpske” krasio crvenu majicu, namijenjenu najboljem sprinteru, a tako će biti i u 16. izdanju trke koja spaja dva najveća srpska grada sa dvije strane Drine. Direktor trke Vladimir Kuvalja zahvalio je “Glasu” na medijskoj podršci navodeći da je ona vrlo važan segment organizacije događaja.

- Srećan sam što za partnera imamo list koji postoji od 1943. godine i koji je sinonim za pisano novinarstvo. I druge velike trke u svijetu imaju politiku da sarađuju sa najboljim medijskim kućama. Hvala “Glasu” na nesebičnoj podršci, a mi ćemo se kao i do sada truditi da je opravdamo i uzvratimo promovišući ovaj brend tokom našeg događaja - rekao je Kuvalja.

Boraveći u prostorijama našeg lista on je uručio crvenu majicu glavnoj i odgovornoj urednici “Glasa Srpske” Borjani Radmanović-Petrović.

- Ova majica će ubuduće krasiti prostorije naše redakcije, kao simbol sjajne saradnje. Trka koja svakog aprila u Republiku Srpsku dovede više od 150 biciklista iz tridesetak zemalja svijeta zaslužuje da bude podržana na način na koji mi možemo. Sa druge strane, drago mi je što se baš “Glas” nalazi na majici koju kući nosi najbolji vozač na prolaznim ciljevima - rekla je Radmanović-Petrović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana