Đoković: Išao sam da se zahvalim Vučiću što me je podržao

Tanjug
Foto: Tanjug

DUBAI - Otišao sam kod predsjednika Srbije Aleksandra Vučića poslije deportacije iz Australije jer sam želio da sa zahvalim čovjeku koji je kao državnik stao iza mene, kao i premijerka, rekao je najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

"Otišao sam kod njega kao građanin Srbije, kao sportista, kao neko ko je osetio tu podršku. Hteo sam da mu se zahvalim i to javno jer je on to zaslužio, kao i svi koji su stali iza mene", rekao je Đoković za Sport klub.

Đoković trenutno u Dubaiju igra prvi turnir ove godine, a kako je naveo svjestan je da je njegov susret sa Vučićem pokrenuo lavinu komentara. "Video sam da ljudi misle da ja sada podržavam predsednika i njegovu političku stranku u predizbornoj kampanji. Bilo je spekulacija na tu temu i osuda. U poslednjem periodu sam navikao na osude internacionalnih medija, a sada i domaćih.

Ipak, narod je stao uz mene, hvala svim Srbima širom sveta. Video sam svu podršku, slušao sam snimke, ljude koji su me docekali na aerodromu, poruke na kuli Beograda na vodi“, rekao je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana