Đoković i Petrović čestitali Milinoviću na trećem uzastopnom mandatu

Srna
Đoković i Petrović čestitali Milinoviću na trećem uzastopnom mandatu

BEOGRAD - Porodica proslavljenog tenisera Novaka Đokovića čestitala je predsjedniku Teniskog saveza Republike Srpske Drašku Milinoviću ponovni reizbor na ovu funkciju, ističući da je put kojim ide tenis na čelu s njim, put napretka u svakom pogledu.

"I kada si došao na čelo Saveza 2012. godine bio sam tu, a sada na ovaj način želim da pružim punu podršku tebi i napretku tenisa u Srpskoj", navodi se u čestitki koju je u ime porodice Đoković uputio Novakov otac Srđan.

Predsjednik Teniskog saveza Srbije Mirko Petrović čestitao je Milinoviću u svoje ime i u ime Teniskog saveza Srbije, ističući da će mu biti izuzetna čast da nastave saradnju kako bi zajedno radili na razvoju tenisa u dvjema bratskim zemljama koje povezuju neraskidive veze.

"Verujem da ćete kroz novi mandat, ne samo proširiti kapacitete našeg sporta, već trasirati put koji će biti stožer budućnosti tenisa na našem prostoru", naveo je Petrović.

Predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović na Izbornoj skupštini u Banjaluci jednoglasno je izabran na novi, treći uzastopni mandat od četiri godine.

Milinović je na čelo saveza došao 2012. godine, a uprkos svim poteškoćama sa kojima je cijeli svijet bio suočen u prethodnom periodu, Teniski savez Republike Srpske prerastao je u snažnu sportsku instituciju, sa jednim od najmodernijih teniskih centara u regionu, saopšteno je iz ovog saveza.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana