Derbi u "Boriku" pripao Leotaru

Miloš Vasiljević
Derbi u "Boriku" pripao Leotaru

BANjALUKA - Derbi 3. kola Prve futsal lige Republike Srpske ispunio je sva očekivanja u banjalučkom "hramu sporta" gdje je KMF "Leotar" kao gost savladao Sokrates 8:4 ( 4:2).

Nakon ovog trijumfa Leotar je lider na tabeli, sa identičnim bodovnim saldom kao i KMF "Kotor Varoš", koji sinoć u ovoj istoj dvorani nakon preokreta savladao KMF "Borac", bilo je 3:2.

Leotar je večeras želio više pobjedu, a nakon početnog terenskog ispitivanja već u 5. minutu poveli su gosti. Kapiten Miljan Vico proigrao je Srđana Andrića koji je zatresao mrežu Sokratesa. Već tri minuta kasnije bilo je 2:0. Savo Andrić je proigrao kapitena Vica, koji je povisio prednost.

Na 3:0 povisio je Branislav Krunić u 10. minutu susreta, da bi domaći preko Prtije, odnosno Vidića smanjili prednost. Samo minut prije obavezne pauze Krunić još jednom postiže pogodak što je bio i rezultat prvog poluvremena. Enigmu oko konačnog pobjednika sa dva pogotka u drugom poluvremenu otklonio je Miljan Vico i Filip Vujović, a tačku na "i" stavio je Branislav Krunić.

Za domaćina pogodili su Petrović i Prtija, čime su samo ublažili poraz. Podsjećamo, KMF "Leotar" je na premijeri bio bolji od banjalučkog "Policajca" rezultatom 4:1, dok su prošlo kolo ponovo kao domaćini nadigrali KMF " Boračka" iz Gradiške, bilo je 6:0. U idućem kolu, u SD "Miloš Mrdić" na noge Leotaru dolazi KMF "Borac" koji je uz tim iz Trebinje najozbiljniji pretendent za ulazak u društvo najboljih bh. futsala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana